در زندگی همه ما پیش آمده که برخی تدابیر خصوصاً تدابیر مرتبط با سبک زندگی و حیطه پزشکی را بدون تفکر و به صورت غلط بکار ببریم و یا یک کار خاص را به صرف تقلید از پیشینیان خود، بدون اینکه بدانیم چیست و از کجا آمده انجام داده باشیم. شاید اصلاً این موضوع برای شما اهمیت نداشته باشد ولی شاید جالب بودن قضیه و دانستن آن برای شما هم جذاب و هم ضروری باشد. بنابراین در این بخش ما قصد داریم به بررسی این دانستیهای جالب از منظر طب سنتی بپردازیم:
اگه دقت کرده باشید در مراحل اولیه درمان اکثر بیماریها توصیه میکنیم خواب کافی شبانه داشته باشید و حتماً قبل از نیمه شب و حداکثر بین ساعت ۲۲ تا ۲۳ بخوابید.
خوب و به اندازه خوابیدن و استراحت مناسب، یکی از شش اصل ضروری تندرستی از نظر متخصصان طب ایرانی است.
اگرچه از منظر طب سنتی بهترین زمان خواب، از آغاز شب تا نیمهشب، یعنی حدود ساعت ۹ شب تا ۴ صبح یا اذان صبح است. اما با توجه به شرایط فعلی زندگی در عصر حاضر، چون برای همه افراد خوابیدن در این بازه زمانی مشکل است. پس توصیه میشود فرد لااقل از ساعت ۲۲ تا ۵ صبح فردا یک خواب کامل را داشته باشد و بعد از آن میتواند بیدار باشد.
ارزش هر ساعت خواب از ۹ تا ۱۱ شب، دو تا سهبرابر خواب پس از نیمهشب است.
این رطوبت مغزی، کاملاً شبیه هورمون ملاتونین است که فقط در صورت خوابیدن سرشب و در محیطی کاملاً تاریک و بدون چراغ خواب از غده پینه آل در مغز ترشح میشود و موجب تقویت آنتی اکسیدانهای کبد و طحال و جلوگیری از تولید مواد سرطانزا است.
[irp posts=”۱۰۶۰۸″ name=”توصیههایی برای یک خواب خوب و مناسب”]
پس: دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب، باعث میشود:
در این ساعت بهتر است کم کم به رختخواب برید و بدن در حالت آرامش باشد چون:
در این ساعات باید در خواب عمیق باشید، چون: