۱۴ شهریور روز جهانی خیریه ها گرامی باد

پنجم سپتامبر (۱۴ شهریورماه) به یاد مادرترزا از سوی سازمان ملل متحد به نام روزجهانی خیریه نامگذاری شده است.این روز بهانه ای است برای تجدید پیمان با همه فعالان اجتماعی در سازمانهای خیریه که با هم در مسیر ساختن جهانی بهتر برای همه انسانها تلاش می کنند.

سپاس از انسانهای نیک اندیشی که با هم دلی و هم فکری برای کمک به همنوعان می شتابند و با برانگیختن امید، در کاهش درد و سختی های آنان، سهمی دارند.

موسسه خیریه حضرت جوادالائمه (ع) طی بیش از سه دهه نگهداری و تامین کلیه نیاز های مادی و معنوی کودکان بی سرپرست و ایتام و کمک به نیازمندان با حمایت مستمر حامیان و نیکوکاران تلاش کرده است همواره در مسیر حمایت از کودکان بی سرپرست پیشگام باشد.

اما هدف از این نامگذاری و اختصاص یک روز به این عنوان چیست؟

به احترام کارهای بزرگ و زیبایی که موسسات خیریه در طول سال انجام می‌دهند، سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۲ تصمیم گرفت که در تقویم روزی را به عنوان «روز جهانی خیریه» نام‌گذاری نماید. ۵ سپتامبر (۱۴ شهریور ماه)، سالروز مرگ «مادر ترزا»، سمبل قابل احترامی از کار خیرخواهانه می باشد و انتخاب این روز مستقیماً به تلاش‌های خستگی ناپذیر او در امور خیریه و کمک به هم‌نوع اشاره دارد.هرساله در این روز مراسم و جشن‌های متعددی برگزار می‌شود که مهم‌ترین هدف آن‌ها آگاه‌سازی مردم نسبت به اهمیت انجام کار خیر و فرهنگ‌سازی برای انجام آن است.

در حقیقت قدرشناسی از خیرین، بنیادهای خیریه، سازمان های مردم نهاد با اهداف خیرخواهانه و نقش آنها در هموارسازی بحران ها و کاهش آلام افرادی که به هر طریق از مسیر طبیعی زندگی خود خارج شده اند، آن هم در سالروز درگذشت مادر ترزا، گرامیداشت حس نوع دوستی و تلاش های بشردوستانه از یک سو و تشویق سایر افراد جامعه به این نوع فعالیت ها از سوی دیگر است.





موسسه خیریه حضرت جوادالائمه(ع)|اولین و بزرگترین مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست در غرب کشور